Chef box-3 obroka za 4 osobe (rezervacija 48h unaprijed)

Naš Fress glavni kuhar je istraživač i umjetnik. Svakog dana se otisne na novo putovanje tražeći nove načine da stvori predivna jela iz odličnih namirnica naše organske bašte i mesnice.

84.00 KM kupi

Sadržaj :

3 obroka za 2 osobe

Provansal pasta: pileća file-a, pasta, suncekretove sjemenke, limun, mrkva, celer, luk, bijeli luk, đumbir, peršun, bosiljak, origano, ružmarin, parmezan.

Piletina u kikiriki korici sa čokoladnom rižom: piletina, jaja, kikiriki, basmati riža, paradajz sos, vrhnje za kuhanje, soja sos, mrkva, tikvica, luk, paprika.

Kus kus salata sa marokanskom piletinom: pureća filea, kus kus, luk, mrkva, celer, persun,tikvica, krastavac, trikolor paprika, zelena salata,limun, paradajz, jogurt, maslinovo ulje, mandarina, suha smokva, suha sljiva.


Više informacija

Naš Fress glavni kuhar je istraživač i umjetnik. Svakog dana se otisne na novo putovanje tražeći nove načine da stvori predivna jela iz odličnih namirnica naše organske bašte i mesnice. Sa kutijom recepta svake sedmice se možete pridružiti našem glavnom kuharu u istraživanju novih načina da inspirišete svoje nepce i dostignete novi nivo kuhanja bez stresa. Fress kutije recepta su jednostavan i inspirativan način kuhanja. Svake sedmice, dostavljamo vam sve što trebate da napravite ukusna, organska domaća jela. Unutar svake kutije pronaći ćete najsvježije organske namirnice u tačnim količinama i recepte sa razrađenim koracima. Na ovaj način Fress uklanja svaki stres i sve što trebate uraditi je uživati u kuhanju vašeg jela. Nudimo vam širok raspon kutija of 1 do X obroka, za vegetarijance i one koji također vole meso uzgojeno na otvorenom u svojim jelima.

ORIGINALNI RECIPE BOX

Naša Originalna kutija recepta je napunjena sa najboljim sezonskim povrćem i mesom. Unutar svake kutije ćete pronaći najsvježije sezonske organske proizvode izmjerene da naprave 2 do 4 osobe. Skupa sa ovim možete dobiti 3 sočna recepta sa razrađenim koracima za pripremu i korisnim savjetima za kuhanje. Svake sedmice vam dajemo 3 nova recepta koje je isprobao naš Fress glavni kuhar. Toliko su jednostavni da ih i početnik ili početnica mogu reproducirati do savršenstva. Sa ovom kutijom uklanjamo bilo kakav stres iz kuhanja i ostavljamo vam zadovoljstvo brzog pripremanja odličnih, svježih i zdravih jela. 

Vaša korpica

Vaša korpica je još uvijek prazna.


Prijava korisnika
zaboravili ste lozinku?
niste registrovani?

Traži proizvod