Super Food

Acai u prahu 100 g

Kalcij, kalij, željezo, vitamin E, vlakna


40.95 KM kupi

Maca u prahu 150g

Ugljikohidrati i proteini


17.50 KM kupi

Ashwaganda u prahu 150 g

Ova biljka ima više naziva. Na engleskom je poznata kao zimska trešnja ili Indijski ginseng, na latinskom - withinia somnifera (ona koja donosi san) , na hindi – ansgandh, na sanskrtu - ashwagandha.Ashwagandha sadrži mnoštvo aktivnih sastojaka, od kojih su glavni alkaloidi i steroidne laktone. Između alkaloida najpoznatiji je withanine.


19.70 KM kupi

Spirulina u tabletama 90 g

Spirulina je bogat izvor hranjivih tvari. Sadrži 60 posto bjelančevina, 18 amino kiselina te vitamine A, C, E, D i B.Spirulina je plavo-zelena slatkovodna alga koja raste u bogatim mineralima lužnatim jezerima i ribnjacima diljem svijeta.


31.40 KM kupi

Goji bobice 150 g

Vlakna, minerali (kalij, željezo, bakar)


21.95 KM kupi

Đumbir u prahu BIOfan 125 g

Energetska vrijednost-347 kcal od toga: 71 g ugljikohidrata, 9,1 g bjelancevina, 6 g masti i secer 3 g. Minerali:kalcij, zeljezo, magnezij, fosfor, cink, bakar, mangan i selen. Vitamini: vit A, vit C, B1, B2, B3, B6 i vit K. Koristi se kao zacin.


8.00 KM kupi

Kakao puter PlanetBIO 150 gr

Kakao puter se koristi u pripremi cokolade, sladoleda, cololadnih smutija i ostalih poslastica. Koristi se kao sredstvo za njegu koze(strija i bora), hidrira i stiti kozu. 100% organic.


13.90 KM kupi

Ječmena trava u prahu PlanetBIO 100gr

Preporucena dnevna kolicina 7 gr.Pomjesati sa sokom, smutijem ili vodom. Preporucena doza se ne smije prekoraciti. 100% organic.


19.75 KM kupi

Pšenična trava u prahu PlanetBIO 100gr

Dnevno mozete konzumirati 10gr pripravka. Prah koristite pomjesan sa sokom, smutijem ili vodom. Dopuna prehtani. 100% organic.


19.75 KM kupi

Konopljin proteinski prah PlanetBIO 200 gr

Preporuceno konzumiranje dvije supene kasike dnevno. Pomjesajte u smutije, umake ili salate. 100% organic.


16.10 KM kupi

Psyllium ljuspice BIOfan 100gr.

Psyllium ljuspice su biljna vlakna koja imaju sposobnost da za sebe vezu vodu i time povecavaju svoj volumen i do 15 puta. Stvara osjecaj sitosti te cisti crijeva od ostataka hrane i toksina. 100% organic.


8.00 KM kupi

Magnezijev hlorid (Nigari) 200 gr

Magnezijev klorid - dragocjeni mineralni spoj dobiven isparavanjem morske vode - pokazao se vrlo učinkovitim u liječenju brojnih bolesti.


5.10 KM kupi

Baobab prah 150 g

Baobabu (lat. Adansonia), u Africi poznat kao "drvo života". Plod baobaba je prava nutritivna bomba koja obiluje vitaminima, mineralima i esencijalnim kiselinama. Primjerice, sadrži šest puta više vitamina C nego naranča. U baobabu je otkrivena dvostruko veća doza kalcija nego u mlijeku. Bogat je antioksidansima, kojih je dvostruko više nego u acai i goji bobicama. Sadrži više željeza nego druge namirnice. Zato, ako razmišljate o nadopuni nutrijenata, baobab je pravo rješenje za vas.


24.85 KM kupi

Camu Camu prah 100g

Prah camu camua sadrži 12 grama vitamina C na 100 grama praha. To je 30-50 puta više vitamina C od naranče. Camu camu je također odličan izvor beta karotena, kalija, kalcija, željeza, niacina, fosfora, proteina, serina, tiamina, leucina i valina - niz tvari kojima se pripisuje široko terapeutsko djelovanje.


39.50 KM kupi

Chlorela prah 100g

Jedna je od rijetkih jestivih vrsta vodenih algi. Izniman je izvor proteina jer se u osušenom obliku sastoji od čak 45 % bjelančevina pa je izvrsna za vegetarijance, sportaše i osobe sklone debljanju. Kvalitetan je izvor aminokiselina, magnezija, željeza i minerala u tragovima. Sadrži sve B-vitamine, C-vitamin, E-vitamin i beta-karoten. Bogata je i vlaknima.


29.20 KM kupi

Incan bobice 200g

Inkovske bobice su bogat izvor vlakana koji čine 22,5% njihove ukupne mase, također sadrže vitamin C koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, zaštiti stanica od oksidativnog stresa, normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji organizma i smanjenju umora i iscrpljenosti.


24.10 KM kupi

Tapioca 400g

Koristi se kao industrijska sirovina u proizvodnji škroba za pripremu pudinga, juha, umaka itd...


7.20 KM kupi

Lucuma prah 150g

Lucuma prah je izvrsna alternativa za šećer i umjetne zaslađivače, jer za razliku od njih opskrbljuje tijelo s korisnim tvarima!


19.00 KM kupi

MSM prah 300g

MSM (Methylsulfonylmethane) je vrsta organskog sumpora koji je prisutan u biljnom svijetu i superfood proizvodima kao što su aloe vera, spirulina, maca prah, češnjak, luk, rotkvice, bundevine sjemenke i kelj.


40.95 KM kupi

MSM kapsule 203g

MSM (Methylsulfonylmethane) je vrsta organskog sumpora koji je prisutan u biljnom svijetu i superfood proizvodima kao što su aloe vera, spirulina, maca prah, češnjak, luk, rotkvice, bundevine sjemenke i kelj.


42.40 KM kupi

Reishi u prahu 150g

Reishi gljive su legendarno čudo od svih medicinskih ljekovitih biljaka zbog svoje očigledne superiorne ljekovitosti i zbog odsustva neželjenih nuspojava prilikom korištenja.


40.95 KM kupi

Spirulina prah 100 gr

Spirulina je bogat izvor hranjivih tvari. Sadrži 60 posto bjelančevina, 18 amino kiselina te vitamine A, C, E, D i B.Spirulina je plavo-zelena slatkovodna alga koja raste u bogatim mineralima lužnatim jezerima i ribnjacima diljem svijeta.


28.50 KM kupi
Vaša korpica

Vaša korpica je još uvijek prazna.


Prijava korisnika
zaboravili ste lozinku?
niste registrovani?

Traži proizvod