Žitarice

Riža basmati 450 gr

Basmati riža ne zove se bez razloga "kraljicom svih riža"! Ova riža ima neodljiv slatko-cvjetni miris, nezaboravan okus i bogatstvo minerala i vitamina. 100% organic.


4.40 KM kupi

Jasmin riža 450 gr

Riža jasmin je delikatesna riža tropskog područja i blagog, pikantno-orašastog okusa.


4.70 KM kupi

Bulgur sitni 450 gr

Bulgur se priprema od pšeničnog zrna bez ljuske, koje se djelimično skuha, zatim suši i usitnjava u manje dijelove. Fino mljeveni bulgur koristi se za pripremu hljeba i kolača, a grubo mljeveni za dolme, čorbice i supe.


3.40 KM kupi

Cous Cous 450 gr

Kus-kus je tradicionalno berbersko jelo od pšenične krupice kuhano na pari. Tradicionalno se servira s mesom ili povrćem odnosno varivom preko njega. Kus-kus je glavna namirnica u kuhinjama sjevernoafričkih zemalja.


3.30 KM kupi

Ječam 500 gr

Ječam je žitarica iz porodice trava (Poaceae) i zauzima peto mjesto u svjetskoj proizvodnji žitarica.


3.00 KM kupi

Pšenica 500 gr

Zrno pšenice je bogato beta karotenom, vitaminom E, kalcijumom, magnezijumom, fosforim i gvožđem. U kombinaciji sa medom i orasima ona je riznica zdravlja.


2.20 KM kupi

Heljda 450 gr

Heljda je sjeme biljke Fagopyrum esculentum koja pripada porodici Polygonaceae.Heljda ne sadrži gluten, zbog čega je pogodna za osobe koje su na njega alergične


2.80 KM kupi

Zobene pahuljice krupne 350 gr

Zob obiluje vlaknima koja usporavaju probavu ugljikohidrata čime se smanjuje razina šećera u krvi što u konačnici izaziva osjećaj sitosti nakon zobenog obroka. Pored vlakana, zobene pahuljice predstavljaju i izvrstan izvor kompleksnih ugljikohidrata.


2.20 KM kupi
Vaša korpica

Vaša korpica je još uvijek prazna.


Prijava korisnika
zaboravili ste lozinku?
niste registrovani?

Traži proizvod